Новини Обухівської районної ради

23 Травня, 2018 р., 17:02
У зв’язку із перервою, оголошеною 17 травня 2018 року у роботі пленарних засідань двадцять дев’ятої сесії Обухівської районної ради сьомого скликання, та враховуючи пропозицію депутатів Обухівської районної ради, що підтримана у процесі розгляду питань порядку денного на першому пленарному засіданні двадцять дев’ятої сесії Обухівської районної ради сьомого, беручи до уваги клопотання Обухівської районної державної адміністрації розпорядження голови районної ради продовжено роботу двадцять дев’ятої сесії Обухівської районної ради сьомого скликання. Друге пленарне засідання відбудеться 24 травня 2018 року о 10.00 годині у приміщенні Обухівської районної ради за адресою: місто Обухів, вул. Малишка, 10 (третій поверх, зал засідань).
 
17 Травня, 2018 р., 10:31
Депутат Обухівської районної ради сьомого скликання Ігор Сухіх повідомляє про відкликання помічників-консультантів : Федорченко Л.П., Руденко Н.М., Потеряйко В.Ю., Яценко М.І. (лист від 17.05.2018).
 
11 Травня, 2018 р., 15:27
Постійна комісія з питань регламенту, депутатської діяльності та депутатської етики, місцевого самоврядування, забезпечення законності, правопорядку та антикорупційної політики районної ради
11 Травня, 2018 р., 09:58
З нагоди відзначення 95-ї річниці утворення Обухівського району, з метою пропаганди здорового способу життя, популяризації  екологічно-чистого виду транспорту – велосипеду, 10 травня 2018 року Обухівський районний центр творчості дітей та юнацтва організував проведення районного велопробігу «Ми дбаємо про здоров’я по-новому». 
 
08 Травня, 2018 р., 11:43
Державним архівом Київської області у 2018 році підготовлено новий виставковий проект «1917 – 1921: Український вимір», який присвячений 100-річчю Української революції. У цій виставці багато нового, зокрема її концепція має більш просвітницький, ніж науковий характер. Виставка експонується з 15 лютого і до кінця року по всіх районах і містах Київщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь