Новини Обухівської районної ради

11 Травня, 2017 р., 17:43
В рамках проведення заходів щодо підтримки рішення Європейського парламенту про надання безвізового режиму України та проведення Дня Європи в Україні учні Козинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на чолі з керівництвом району та депутатом районної ради Володимиром Тимченком здійснили велопробіг "За безпеку дорожнього руху". У супроводі працівників поліції Обухівського району учасники проїхали понад 10 км по території смт.Козин.
 
10 Травня, 2017 р., 15:15
Інформуємо про фінансування Обухівської центральної районної лікарні з міського бюджету Обухівської міської ради на 2017 рік згідно п.2.5 договору «Про передачу у 2017 році з міського бюджету Обухівської міської ради до районного бюджету Обухівської районної медичної субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту на здійснення видатків районного бюджету на охорону здоров'я». 
10 Травня, 2017 р., 08:57
З нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні привітання отримали ветерани, які перебувають на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома Обухівського районного територіального центру соціального обслуговування. Відповідно до районної цільової програми «Турбота» та згідно спільного рішення Обухівської районної державної адміністрації та Обухівської районної ради наші підопічні отримали продуктові набори.
05 Травня, 2017 р., 16:03
5 травня 2017 року на території меморіального комплексу «Янівська висота» с. Семенівка відбувся районний урочистий захід, присвячений відзначенню Дня пам’яті та примирення та 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. В заході взяли участь голова Обухівської районної державної адміністрації Туренко О.В., голова Обухівської районної ради Шушаков К.О., депутат Київської обласної ради Боднар В.М., секретар Обухівської міської ради Клочко С.В., представники міської, селищної, сільських рад, установ, організацій, ветерани війни, учасники бойових дій, громадськість, учнівська молодь. Вони зібралися, щоб згадати і вшанувати героїчний подвиг та світлу пам’ять тих, хто визволяв наш рідний край від ворога, а також тих, хто сьогодні ще поруч з нами, хто бачив смерть в обличчя, хто знає справжню ціну життя.
04 Травня, 2017 р., 17:06
5 травня 2017 року об 10.30 на території музейно-меморіального комплексу «Янівська висота» (с. Семенівка Обухівського району),  відбудуться районні заходи з нагоди відзначення у 2017 році Дня пам'яті та примирення і 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
27 Квітня, 2017 р., 08:01
26 квітня з нагоди 31-х роковини аварії на Чорнобильській АЕС на території 46-ДПРЧ м.Обухів  відбулись урочисті заходи з вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС.
26 Квітня, 2017 р., 13:37
31 рік тому - 26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь